primescout
- Sci-Tech

10 fakta om Amazon-roboten

Amazon testar en liten flotta av autonoma leverans robotar i staten Washington.

 

På onsdagen introducerade företaget Scout , en helt elektrisk robot, om storleken på en liten kylare, som levererar paket till kundernas dörrsteg. Från och med onsdag kommer dessa robotar att leverera varor i ett område i Snohomish County, Washington, säger Amazon i ett blogginlägg.

 

 

E-handel jätten sa att det börjar med sex Amazon Scout robotar som kommer att göra leveranser måndag till fredag under dagtid. Scoutrobotar kan navigera runt husdjur, fotgängare och andra saker i deras väg, sade Amazon, även om de i början kommer att åtföljas av en mänsklig anställd.

 

 

‘Vi är glada att välkomna Amazon Scout till vår växande serie innovativa leveranslösningar för kunder och ser fram emot att ta lärdomarna från det här första området, så Amazon Scout kan med tiden ge ännu mer hållbarhet och bekvämlighet till kundleveranser’, Sean Scott , vice vd för Amazon Scout, skrev i blogginlägget.

 

primescout

 

Amazon experimenterar regelbundet med nya sätt att leverera paket, inklusive dess Prime Air-dronor och dess hemleveransservice som heter Key . Andra företag, som Segway och Postmates , har också testat autonoma robotar som kan leverera varor till kunder.

 

Sedan 2012 har Amazon använt KIva-robotar i sina lager för att hjälpa medarbetare att överföra varor. Kiva-robotarna installerades i 10 av Amasons amerikanska lager i Kalifornien, Texas, New Jersey, Washington och Florida senast 2017.

Handla om Wanda Curci

Läs alla inlägg av Wanda Curci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *