- Hälsa

Chris Hemsworths stuntman gör extra träning för att matcha sina muskler: "Han är mycket större än mig"

Chris Hemsworths stuntman kan se ut som skådespelaren, men det är bara efter att ha spenderat dubbelt så mycket i gymmet.

Bobby Holland Hanton sa att den svåraste delen av att vara Hemsworths stand-in bibehåller samma fysik som den rippade australien, speciellt när han filmar en Thor- film.

‘Thor är definitivt den svåraste karaktären som vi måste få i form för,’ Hanton, 34, berättade news.com.au. ‘Chris är redan enorm, han är mycket större än jag själv, så jag måste träna två gånger om dagen. Det är ett jobb i sig. ‘

Och när han inte tränar eller framför kameran måste Hanton äta. Både han och Hemsworth ner åtta måltider om dagen under filmning till bulk upp.


(LR) Bobby Holland Hanton och Chris Hemsworth
Bobby Holland / Instagram

‘Vi kan träna första på morgonen och senast på natten’, sa Hanton. ‘Vi försöker äta varannan och en halv timme. Till frukost kan vi ha något som äggröra med biff och spenat. Inga kolhydrater på morgonen. Sedan två timmar senare kan vi få kycklingbröst och sallad. Efter vår första träningspass introducerar vi kolhydraterna, vanligtvis brunt ris, sötpotatis eller quinoa och då fortsätter vi att äta kolhydrater fram till den sista måltiden. Det är ganska intensivt. ‘

Hanton har fördubblats för Hemsworth i fem år nu och sa att de senaste 18 månaderna har varit det tuffaste med Thor- och- Avengers- filmerna.

‘Jag har gjort några Thor och Avengers- filmer nu och i allmänhet skulle det vara över en sexmånadersperiod. Men förrän gjorde vi Ragnarok rakt in i Avengers 3 och Avengers 4 , så det bodde i Thor-form under det mesta av ett och ett halvt år, och det var den största utmaningen hittills hittills, säger han.

Men Hanton tillade att han älskar att arbeta med Hemsworth.

‘Vi är i samma ålder, har samma typ av personlighet och vi skrattar åt samma saker,’ sade Hanton. ‘Han är väldigt lojal och håller ett riktigt starkt lag runt honom och tar dem runt på varje film.’

Handla om Wanda Curci

Läs alla inlägg av Wanda Curci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *