kruve-kaffe-sil
- Smart hem

De bästa kaffekvarnarna du kan köpa just nu

För att göra bra kaffe är det viktigt att mala dina bönor precis innan du brygger. Och för det behöver du ett kaffekvarn. Sett dig inte för någon gammal maskin. En svag kvarn hindrar även de bästa kaffebryggarna. Dåliga slipmaskiner misshandlar hela bönor, pulveriserar dem inkonsekvent. Det leder i sin tur till ojämn kaffeutvinning, och i slutändan dålig joe.

Undvik detta scenario genom att få en kvarn som levererar varorna. Jag har valt mina tre favoriter nedan. Ja, listan börjar på $ 99, men det beror på att jag testat alla dessa modeller personligen och bara inte tyckte om resultaten från billigare batch. (Se testinformationen nedan, tillsammans med en fullständig lista över andra modeller som inte gjorde klippet.) Jag följer upp för att se om andra fyndmodeller är värda avvägningen i framtiden.

CNET får få en andel av intäkterna från försäljningen av produkterna på denna sida.

Den bästa grinderen: Oxo Brew Conical Burr Coffee Grinder

Tyler Lizenby / CNET

Om du behöver en solid, allround kaffekvarn rekommenderar jag $ 99 Oxo Brew. När det gäller slipkonsistens placerade Oxo andra i min testgrupp. Det ligger bakom $ 199 Breville Smart Grinder Pro, som rankas först men kostar också dubbelt så mycket. Oxo Brew, men grinar bönor snabbare. Och medan den har färre grovhetsinställningar är Oxos maskin mer mångsidig. Det kan mala bra nog för espresso i en nypa. Det kan också producera grunder grovt nog för att brygga sifon, fransk press och kallt brygga. Det är också en snap att rengöra och skapar mindre rota än andra slipmaskiner.

Den enklaste kvarnen att använda: Baratza Encore

Tyler Lizenby / CNET

Du kan inte bli mycket enklare än Baratza's $ 139 Encore. Encore har bara en kontroll: en strömbrytare som slår på och stänger av kvarnen. Om du samtidigt trycker på en knapp på Encore-fronten aktiveras även slipning. Grunderna från maskinen var relativt konsekventa i storlek. Det är också mindre bullrigt än många andra kaffekvarnar vi har testat.

Det bästa för att göra espresso: Breville Smart Grinder Pro

Tyler Lizenby / CNET

Du betalar lite mer för $ 199 Breville Smart Grinder Pro. Men om du har ditt hjärta inställt på att dra espresso skott hemma, är det här kvarn vägen att gå. Smart Grinder kan producera extremt fina grunder, den typ som behövs för att brygga kvalitets espresso. Det skapade också de mest konsekventa grunderna för alla maskiner jag testade. Breville har 60 grovhetsinställningar och levereras med adaptrar för espressomaskinportafilter. Om du gillar att brygga siffran, franska press eller kall brygga, men överväga att titta på andra ställen. Även vid sin grovaste, är Brevilles grunder för bra för dessa metoder.

Så, hur exakt testar vi kaffekvarnar?

En idealisk kaffekvarn ger jordpartiklar som är av jämn och korrekt storlek. Med det menar vi att storleken på malda kaffepartiklar borde matcha sin kvarns grovhet. Storleken på de producerade grunderna bör också vara lämplig för den avsedda bryggningsmetoden, som beskrivs i produkthandboken.

För att testa varje kvarn tvättar vi först och torkar alla delar som rekommenderas av tillverkaren. Vi ställer sedan in varje maskin till lämplig grovhetsnivå för dropp eller automatiska kaffebrödare (igen, enligt anvisningarna i bruksanvisningen). Ibland saknas handboken specifika riktningar. I det här fallet väljer vi den mellanliggande grovhetsinställningen och stöter sedan upp den med ytterligare en nivå (från fin till grov). Till exempel, om en kvarn har 16 totalt grovhetsinställningar (förutsatt att 16 är dess grovaste alternativ), ställer vi in det för nivå 9.

I Nästa väger vi 10 gram hel kaffebönor. Som standard är våra testbönor Kirkland Colombianska grillat (från Costco). Det är samma bönor som vi använder för våra kaffetester. (Inga bedömningar, snälla.) När du går igenom så mycket kaffe som vi gör, lönar det oss att vara sparsam.

Sedan kör vi våra provbönor genom kvarnen. Vi noterar också hur lång tid kvarnaren tar för att avsluta uppgiften. Därefter samlar vi försiktigt grunderna och siktar dem sedan med en tvåskärmsfil i 60 sekunder. För det använder vi Kruve Sifter Two . Den levereras med två nätskärmar med olika bländarstorlekar (800 och 400 mikron). Detta steg låter oss mäta grindens konsistens i vårt prov.

kruve-kaffe-sil

‘,’modalTemplate’:’

<\/svg>{{content}}<\/div><\/div>‘,’setContentOnInit’:false}’>

En överlägsen grinder kommer att producera grunder som för det mesta är mellan 400 och 800 mikron i partikelstorlek (vid vår valda grovhet). Slutligen väger vi de grunder som samlar mellan de två skärmarna (800 mikron topp, 400 mikron botten).

En dålig kvarn kommer att producera partiklar av varierande storlek, från stora till små. Blade grinders är beryktad för denna fråga. Vanligtvis ger en kaffekvarn med stål eller keramikgrunder grunder som är mycket mer enhetliga i storlek.

Dessutom upprepar vi processen minst två gånger. Därifrån kan vi registrera ett genomsnittligt optimalt avkastning för varje kvarn.

Vill ha mer? Här är en lista över kaffekvarnar jag har lagt igenom sina steg för denna utvärdering, förutom de ovanstående. Och nedanför hittar du ett diagram som visar hur bra de stackar mot varandra.

Kaffekvarnar jämförde

Baratza Encore Bodum Bistro kaffekvarn Breville Smart Grinder Pro Capresso Infinity Conical Burr grinder Cuisinart Supreme Grind Automatic Burr Mill Krups GX5000 Mr Coffee Electric 12-kopps kaffekvarn Oxo Brew Conical Burr kaffekvarn
Genomsnittligt optimalt utbyte (gram) 2,6 3,9 6,5 2,9 1,8 1,9 1,8 3,2
Procent optimalt utbyte 26,3% 38,7% 64,7% 28,7% 18,0% 19,0% 18,3% 32,3%
Genomsnittlig grindtid (sekunder) 26 9 10 10 33 19 12 7
Pris $ 139 $ 99 $ 199 $ 99 $ 49 $ 69 $ 19 $ 99

Handla om Wanda Curci

Läs alla inlägg av Wanda Curci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *