boet-produkter-9-20-17-8701-039
- Smart hem

Google Assistant kan låsa ner ditt hem med Nest Secure-integrationen

Google Assistant uppger sina säkerhetsuppgifter. Från och med idag kan du använda Googles digitala hjälpare för att styra ditt Nest Secure- system. Ännu bättre kan du prata med din Google-assistent via Nest Guard som fungerar som systemets mittpunkt.

 

Du kommer att kunna aktivera ditt system med ett röstkommando. Du kan också prata med Nest Guard-navet och ge alla kommandon du skulle ge till en smarthögtalare med Google Assistant som Google Home .

 

Med tanke på att Google äger Nest, är den här integrationen mycket förnuftig. Att aktivera ditt system med din röst är en uppenbar uppgradering. Förvånansvärt kommer du inte att kunna avväpna ditt system med din röst. Du måste fortfarande ange din pin i din Nest Guard för det. Jag förstår varningen bakom begränsningen, eftersom Googles röstigenkänning lätt kan luras . Ändå skulle det vara ett bra alternativ att ge din pinne med ett röstkommando.

 

Vi tyckte om Nest Secure-systemet när vi granskade det, men trodde priset på startpaketet på $ 500 var för brant. Nu när Nest Guard kan fördubblas som ett röststyrt nav, så hjälper det sin mångsidighet. Det är också en bra fördel för Google över sin huvudkonkurrent i det smarta hemmet . Amazon äger Ring , som har ett liknande säkerhetssystem som heter Ring Alarm Security . Amazonas assistent Alexa kan ändå inte styra Rings system.

Handla om Wanda Curci

Läs alla inlägg av Wanda Curci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *