- Hälsa

Jenni ‘JWoww’ Farley avslöjar Son Greyson, 2½, har autism efter att ha öppnat sin talfördröjning

Jenni ‘JWoww’ Farleys son Greyson Valor har diagnostiserats med autism.

 

Jersey Shore: Family Vacation- stjärnan delade hennes 2½-åriga senaste hälsa nyheter i en intervju med Hollywood Life , avslöjar, ‘Greyson, blev han nyligen diagnostiserad med autism.’

 

En representant för Farley har inte svarat på folks begäran om kommentarer.

 

Diagnosmeddelandet kommer tre månader efter moderen till två – som delar Greyson och den 4-årige dottern Meilani Alexandra med den utestängda mannen Roger Mathews – avslöjade sin lilla pojke ‘pratar inte’ ännu och deltar ‘terapi tre gånger i veckan. ‘Två veckor senare delade hon en uppdatering av sin historia.

 

Michael Loccisano / Getty
 

 

Och medan Greyson fortfarande är ‘icke-verbal’ enligt sin mamma, berättade hon för Hollywood Life att han för närvarande är på väg mot ‘positiv, positiv’ utveckling.

 

‘Han har medterapier varje vecka men vi kommer snart att ta det upp och få honom ABA-behandlingar, talterapi’, säger Farley, 32 och tillägger att Greyson har ‘skett i gränser när det gäller tal ‘- specifikt’ Han förstår ord bättre, vilket var hans fråga. ‘

 

Vill du ha alla senaste graviditeter och födelsemeddelanden, plus kändismamma bloggar? Klicka här för att få dem och mer i PEOPLE Parents nyhetsbrev .

 

Sedan avslöja sonens talfördröjning på en episod av Family Vacation , har Farley gjort det till sitt uppdrag att hjälpa till att vara en röst inte bara för sin son utan också tala för andra mammor och barn i en liknande situation. Verkstadsstjärnan avslöjade emellertid under en intervju med dagens show i förra månaden att hon kände ‘väldigt ensam’ i processen.

 

‘När Greyson inte slog märkena i doktorsvärlden kunde Roger inte … inte att han inte kunde bryr sig mindre, men han var som,’ Han är perfekt. Han kommer att bli bra. Det här är ingen stor sak, ‘sa hon om Mathews, som hon delade upp i september.

 

Medan Mathews utsikter till sin sons tillväxt var hoppfulla, lämnade den Farley känslan av konflikt. ‘I den delen kände jag mig väldigt ensam eftersom jag var den enda föräldern,’ fortsatte hon. ‘Jag trodde,’ Jag är dålig, vill hjälpa honom, för Roger är inte bekymrad, så borde jag inte vara orolig? ‘ ”

 

 

I en video som publicerades på hennes YouTube-kanal i september öppnade Farley om hur Greyson ännu inte har träffat vissa milstolpar för normal utveckling av tal- och språkkunskaper hos barn.

 

Förklara varför hon inte regelbundet skickade uppdateringar av sin son som hon gjorde tidigare, sa hon, ‘En av de största anledningarna var att Greyson inte slog sina milstolpar som andra barn skulle ha. En annan anledning var att han inte var och fortfarande inte förstår många ord. ‘

 

Oavsett, ser MTV-verklighetsstjärnan fortfarande sin lilla pojke som ögatens äpple. ‘Jag vet inte om jag ens skulle kalla det en kamp för att Greyson fortfarande är perfekt för mig,’ sade Farley. ‘Men det är något som en mamma och en förälder jag går igenom och många föräldrar går igenom.’

Handla om Wanda Curci

Läs alla inlägg av Wanda Curci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *