- Hälsa

Jordyn Woods stängde gapet i hennes tänder efter att ha sagt att hon inte skulle fixa den för att "blanda in"

 

Jordyn Woods ändrade bara en av hennes mest kända ansiktsdrag.

 

Fläktarna märkte snabbt att den 21-årige SECNDNTURE-designern, kurvmodellen och BFF till Kylie Jenner såg helt annorlunda ut i ett vackert nytt Instagram-foto där Woods loggade framträdande för att avslöja att gapet mellan hennes två främre tänder (vilket hon blivit känd för) hade stängts

 

Woods skrev inte bilden, men helt enkelt taggade Los Angeles-baserad kosmetisk tandläkare Dr Kam Kamangar för att till synes bekräfta att hon besökte honom för förfarandet.

 

 

 

‘Älska det stängda gapet! Ser super stilig ut, ‘skrev en fläkt i kommentarerna på Instagram. Men några fans var upprörda att se Woods räta ut tänderna efter att offentligt försvara hennes utseende och meddela att hon aldrig skulle ändra dem. ‘Idag på set .. ofta har folk nerver att säga fixa dina tänder … för din information. Nej, jag kommer inte att åtgärda mitt gap för att blanda mig med resten av samhället! Mitt mellanrum gör mig vem jag är. Din individualitet är en av dina speciella krafter i den här generationen där alla försöker passa in och fortsätta. 😘, ‘skrev Woods på Instagram i juni 2017.

 

 

Hon har också stolt postat andra bilder av tänderna på sociala medier, ‘Jag älskar mitt gap’.

Men i början av 2018 började några fans märka förändringar i modellens tänder, men hon försäkrade att hon behöll luckan.

 

 

‘Nej, jag är keeeping det !! Bara räkna ut några av mina tänder ‘, sa Woods efter att en fläkt trodde att hon märkte stjärnans lucka.

 

 

 

 

 

Woods har varit en långvarig förespråkare för kroppspositivitet och har talat om att inte vilja märkas som en ‘plusstorlek’ -modell.

 

‘Jag känner mig som om du kategoriserar människor och lägger dem i en grupp, så skapar det ensamhet och segregering’, sa hon till E! . ‘Det finns så många modeller att det inte skulle spela någon roll. Jag tror inte att det ska finnas kategorier. ‘

Handla om Wanda Curci

Läs alla inlägg av Wanda Curci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *