- Hälsa

Vi försökte det: ett wellnesshotell som har yoga, meditation, ayurveda (och noll alkohol!)

Vad det är: The Assembly John Street Hotell och samarbetsplats

Vem försökte det: Sheila Cosgrove Baylis, PEOPLE.com hälsoutredare

Svårighetsnivå: 0/10, inget utmanande om att hänga i denna vackra plats!

Församlingen är helt annorlunda än ditt genomsnittliga hotell – för en sak det luktar riktigt bra.

Jag vet inte hur de gör det, men hela stället lukter som färska blommor efter en ljus regnskur. Den imponerande mosdäcka gångväg kan ha något att göra med det. För att hålla denna levande skulptur vacker och mögelfri, har de Plant Future behålla det på heltid, tillsammans med andra häpnadsväckande grönområden överallt i rymden. Hotellrummen har även växter – jag tror inte att jag någonsin har sett en växt i ett hotellrum.

‘Det är en portal för välbefinnande’, säger domare Khanna, församlingens ambassadör, ‘allt som händer utanför, du lämnar det bakom för att börja från början.’

Att gå in på hotellet känns som att transporteras till en annan dimension. Det är på en upptagen, smal gata i finansdistriktet i centrala New York City, där du bombarderas av intensiva ljud och luktar (den dagen harmoniserade jackhammare och ruttna sopor) och så plötsligt befinner du sig i denna naturligt perfumerade oas . Khanna pekar på en lysande gong som gräver entrén. ‘Det är en avsikter gong,’ säger han och ringer det. ‘Det kommer att ge din hjärtfrekvens nere.’

Även om gong inte chillar dig ut, kommer resten av utrymmet. Det finns en ayurvedisk-inspirerad mat- och växtbar som serverar tre måltider om dagen och flera yoga- och meditationsrum som gästerna kan använda på egen hand eller under lektionerna – 9 am yoga och 3 pm eller 6 pm meditation. Jag försökte ljudmeditationsklassen som var verkligen utmärkt. Läraren Paul Kuhn lät oss ligga ner i mörkret och uppmuntrade oss då att släppa bort våra bekymmer och lyssna. Han skapade en symfoni från icke-traditionella instrument blandade med haunting inspelningar. Han införlivade också vår luktsanslutning (tydligt ett tema), genom att belysa rökelse eller spruta doftande koncoctions vid topptider under meditationen. Jag lämnade både avslappnad och livlig.

Det finns också ingen alkohol på detta hotell – ingen minibar på rummet. I stället har de ett Brita-filter i minikylet. Detta är verkligen en uppenbarelse. Jag hade blivit van vid öken som är de flesta hotellrummen (köp denna $ 8 flaska eller drick coldish kranvatten, dåre!) Och så gjorde denna enkla rekreation mig som att de verkligen bryr sig om gästernas hälsa och välbefinnande.

I stället för en hotellbar har de en infusionsbar med festliga alkoholfria cocktails med namn som ‘lucid dreaming’ och ‘nymphaea’. Varje infusion riktar sig mot en annan kroppsdel – som ‘frisättning’ infusion för sköldkörteln med ingredienser som st. johns ört, kava, jasmin och passionblomma. Det är ett roligt alternativ till hantverk cocktails, och ett bra resealternativ för människor i återhämtning, på reträtt eller helt enkelt behöver stiga upp väldigt tidigt på morgonen.

John Street, som öppnade den 1 maj, är den andra platsen för The Assemblage, den andra är i NoMad , ett annat grannskap på Manhattan. Förutom ett hotell finns samarbetsplatser där medlemmar kan hålla möten eller se kunder. Hela dagen tillgång till kommunala lounger och skrivbord är $ 495 per månad; ditt eget dedikerade skrivbord är $ 1200 per månad; och $ 3 900 i månaden köper ett kontor som passar ett helt lag. Medlemskap ger tillgång till alla yoga- och meditationskurser och andra evenemang.

Bedömningen: Församlingen John Street är en speciell plats. Den har utformats med stor omsorg och främjar verkligen hälsa. Nackdelen är att du inte kan gå till klasserna eller infusionsfältet om du inte är medlem eller hotellgäst. Jag skulle troligtvis delta i ljudmeditationsklassen regelbundet om det fanns ett billigare medlemsklassalternativ för endast medlemskap.

Från och med augusti 2018 är hotellpriserna mycket rimliga, i nivå med en generisk hotellkedja på cirka $ 250 för ett dubbelrum. När människor börjar upptäcka det, kommer priserna sannolikt att gå upp. Klasserna och maten är högkvalitativa och rummen är större än genomsnittet för New York City. De har också avancerade sängkläder, naturliga badprodukter och böcker på rummet att läsa. (Och glöm inte växterna!)

Handla om Wanda Curci

Läs alla inlägg av Wanda Curci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *